La Coquessa

Mini muffins de esparragos




Ingredientes:
125 gr. de harina
8 gr. de levadura Royal (1/2 sobre)
2 huevos
3 gr. de sal (1/2 tsp)
medio manojo de espárragos verdes
125 gr. de leche
50 gr. de aceite de oliva
1 cucharadita de hierbas de Provenza (1/2 tsp)
Preparación:
Precalentamos el horno a 180º
Batimos los huevos junto con la leche y el aceite hasta que nos quede una mezcla cremosa. Mezclamos y tamizamos la harina y la levadura  y la incorporaremos poco a poco a la mezcla con una espátula.
Lavamos y cortamos a discos muy finos los espárragos y los salteamos ligeramente en una paella con un poco de aceite (sin sal).
Añadimos las hierbas de Provenza, los espárragos y la sal a la masa que ha de quedar clarita y vamos rellenando los moldes.
Los ponemos al horno y dejamos que suban. Para que queden dorados una vez hayan subido, pintar el copete con un poco de aceite de oliva. Aproximadamente han de estar en el horno unos 20 minutos. Para estas cantidades me han salido unas 30 unidades.
Dejar enfriar en los moldes 5 minuto, después sacarlos y colocarlos sobre una rejilla hasta que estén completamente fríos. 
Son perfectos para un aperitivos o para tomar acompañados de una ensalada y se pueden tomar a temperatura ambiente o templados (1 minuto en el microondas a media potencia)

12 comentarios:

  1. Ummm quina bona idea, mira que faig muffins salats, però amb espàrrecs encara no. M'ho apunto, gràcies!!!!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  2. Jo tb tinc aquests motllos, com dius no ocupen gens i van de conya....m'emporto la recepta salada...

    petons,

    ResponderEliminar
  3. Que bons amb els espàrrecs..
    i la presentació q xula
    Petonets maca

    ResponderEliminar
  4. Gracias por unirte al gropo... así he encontrado tu estupendo blog! Bienvenida!

    ResponderEliminar
  5. molt bons i la presentacio un 10
    peto
    miquel

    ResponderEliminar
  6. Moltes gràcies a tots. Espero poder anar publicant d'una manera més constant ara que tinc el temps "sota control", o sigui que ja estic més organitzada.

    ResponderEliminar
  7. Hola Loles!!
    Aquestes mini muffins són tremendes!! m'encanten saladetes!! són genials!!
    Molts petonets! em va agradar molt conèixe't ;)

    ResponderEliminar
  8. A mi em passa igual: tinc pendent fer muffins salades i ja no puc ocupar més espai!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  9. estic a temps d'un??? segur que no!!! molts petonets guapa

    ResponderEliminar
  10. M'agrada molt aquesta recepta, i me l'apunto per fer-la, que a casa els espàrecs no falten mai a la nevera!
    Petons

    ResponderEliminar
  11. Te han quedado estupendos y muuuy bien presentados. Me gusta el acompañamiento de tomates i aceitunas!

    Voy a curiosear un poco más...
    Hasta pronto!
    La Taula d'en Bernat

    ResponderEliminar
  12. Hola Lola! he intentat fer els muffins (la veritat es que éren els primers que feia) però els vaig voler fer amb pernil salat picadet, que als meus fills els hi encanta, però em van quedar sosos de sabor i una mica secs. no sé què ha fallat: si un excès de forn(els vaig tenir quasi 30 min) o la farina...havia de ser de reposteria?
    els vull tornar a fer per Cap d'Any, quéden moníssims! i enhorabona pel teu blog, m'encanta!

    ResponderEliminar